Vi rullet på tur med bobilen 25 mars – 5 april i 2023

Vi dro hjemmefra på ettermiddagen lørdag 25 mars. Første natten tok vi på Henån sammen med 10 andre bobiler. Det var grått med litt regn i luften og 3 plussgrader. På morgenen etter så vi at det hadde snødd. Det passet bra at det var ski på TV, så vi tok en rolig dag med mange korte gåturer i mellom bygene.

Videre på tur besøkte vi Hønø, Hornborgasjøen, Lidkøping og Smøgen. Vi fikk til et besøk hos foreldrene til Susanne. Vi var på middag hos våre gode venner Ann-Marie og Dan på Fotø. I starten på turen fikk vi et par dager med regn, snø og hagl byger, men etterhvert ble været bedre og bedre.

Vårfest/ vårmarked på Hønø var helgen 1 og 2 april. Den helgen kom det veldig mange bobiler og personalet i havna fikset plass til alle. På Vårfesten var det sol og blå himmel. Veldig god stemning og mye folk. Vi gikk en Tapasrunde på kaien og koset oss med gode venner.

Det var skikkelig artig å oppleve livet fra Tranene ved Hornborgasjøen. De tutet og skrek og lagde mye liv. Traner er store fugler med veldig lang hals og lange ben. En voksen trane er mellom 95 og 130 centimeter høy, og veier 4,5-6,1 kilogram. 

Fjærdrakten er jevnt grå, ofte med noe rustbrun rygg. Halsen er svart og hvit, og hodet har en rød isseflekk. 

Utsikt til bobil parkeringen på Hønø
Vi koser oss på tur
Flott utsikt mot Vinga
Vi nyter i første vårsolen
Flott kvelds himmel
Kveld stemning i bobilen
Skikkelig Cowboy frokost i dag
Vårfest/ vårmarked på Hønø
Tapasrunde på Hønø
Nyter litt mat i solen på Hønø
Naturum ved Hornborgasjøen
Traner ved Hornborgasjøen
Ivrig fotograf
Parkert i Lidkøping