Tananger til Haugesund

7 og 8 april

Vi tok en liggedag i Tananger, det blåste 12 sm nordlig vind, men var sol mestedels. Tommy monterte cockpitbord. Vi gikk flere fine turer. Vi handlet inn litt utstyr og mat. På kvelden var det tykk tåke.

Vi kjørte motor 20 NM til Skudeneshavn i 5 sm nordvestlig vind, sol og litt dårlig sikt. Vi var eneste gjestebåt og lå innerst i vågen der de har bygd en flott grillplass. På ettermiddagen og kvelden var det nydelig vær 10 c og sol. Vi satt i cockpit og innviet det nye cockpit bordet med grillmat. Etterpå gikk vi en lang herlig kveldstur og var oppe på to utsiktstopper.

9 – 13 april

Værmeldingen for den kommende uka er dårlig med tåke, regn/snø/hagl byger og til dels mye vind. Vi velger å forflytte oss ca 20 NM nordover til Haugesund, før avgang fylte vi diesel, hadde hatt forbruk på kun 3 liter i timen ved 6 knop fart. Roen har senket seg over båten, Tommy er godt i gang med sin andre Jo Nesbø.

Vi har hatt et meget hyggelig gjensyn med våre gode seilervenner Inger og Petter. Vi var så heldige at vi fikk låne bil av dem, en helt ny Mercedes (modig gjort) Vi kjørte tur og ble godt kjent i Haugesund området, det var veldig koselig. På Karmøy besøkte vi Åkrehamn, Kopervik og Avaldsnes kirke og gikk en fin tur til Vikinggarden.

Vi kjørte også litt nord om Haugesund og kikket langs Sletta. Tiden ble også brukt til komplettering av fiskeutstyr og litt annet til båten. Alt er bare bra om bord, Vi går antagelig videre i kveld eller i morgen tidlig.

Fin dag i Skudeneshavn.

3 (2) 3 (3)

Innvielse av nytt cockpit bord.                                   Tommy har lesetid.

3 (1) 3 (6)

Flotte bilen ved Avaldsnes kirke.             Haraldshaugen

3 (5) 3 (9)Vikinggarden på Bukkøy.

3 (4)3 (7)På vei mot Ryvarden fyr på Sletta.

3 (8)

5 kommentarer til “Tananger til Haugesund

  1. Dette var koselige bilder å se! Jeg har vært en del ganger i Haugesund, har gode venner der. Avaldsnes kirke har jeg vært ved flere ganger (berører nåla veggen nå? 🙂 ), og jeg har vært i bryllup der. Vikingegården er også kjempefin! Haraldstøtta er imponerende, og turen ut til Ryvarden fyr er helt fantastisk.
    Kos dere videre på tur, hilsen kontordama 🙂

  2. Handlet litt ser jeg, har navigatøren fått seg passer eller går det fortsatt med skyvelær??
    Ja det er vel stille og rolig i havnene, passerte Haugesund sist sommer og da var det rimelig tett med båt der og det samme kunne en vel si om Skudeneshavn. Kos dere videre. Venter på nytt brev, god reise videre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.